Sprâncene frumoase

f4

 

Ce-ai zice daca m-ai vedea fara sprancene? Ce impresie ti-ai face despre mine? Sunt convinsa ca, daca ai face acest exercitiu de imaginatie, rezultatul ar fi catastrofal pentru mine! Ti-ai spune, poate, ca sunt spalacita, stearsa, inodora, incolora… J

Ceea ce vreau sa subliniez – si ceea ce, cu siguranta, stii deja – este ca sprancenele au o importanta capitala pentru felul in care aratam si in care ne percep cei din jurul nostru: ele iti contureaza fata, ti-o intregesc, ii dau personalitate. Daca nu ai sprancene frumoase, nici blush-ul, nici fondul de ten nu te ajuta sa iti conturezi o figura placuta.

Am tinut neaparat sa fac aceasta postare cu gandul de a va convinge sa nu va tatuati sprancenele! Vestea buna este ca exista eyebrow specialists, artisti care se ocupa exclusiv de frumusetea sprancenelor, care au o pregatire speciala in acest domeniu, cunosc fizionomiile fetei, rigorile simetriei, importanta armonizarii – pe scurt, ei stiu de unde ar trebui sa inceapa o spranceana, unde sa fie curbata si unde sa se termine exact linia ei.

As vrea sa va povestesc pe scurt cum am ajuns sa fiu exasperata de sprancenele mele, sa ma satur de creionat, iar in final sa ma decid sa imi tatuez sprancenele. A fost cat pe ce, de fapt, pentru ca, dupa o discutie cu prietena mea D., m-am hotarat – ca ultima varianta – sa consult un BA, inainte de tatuaj.

Zis si facut!

Mi-am facut o programare si am mers acolo. Ei, la prima sedinta e ca la un interviu: BA te studiaza, din parti, central, te intreaba, iti explica ce foloseste, ce urmeaza sa-ti faca, etc…Oricum eu habar nu aveam de toate aceste detalii, pentru ca intr-o sedinta cosmetica, pensatul si vopsitul de sprancene sunt parte din intregul proces de infrumusetare si atunci accentul se pune pe intreg. Asadar prima sedinta a durat ceva, ora in care mi s-a explicat de la cum ar trebui sa arate sprancenele mele, ce este gresit actual la ele, ce produse ar trebui sa folosesc in viitor si cam la ce interval ar trebui reinnoite. Am fost foarte impresionata de atentia si meticulozitatea cu care mi s-a analizat structura fetei si forma ideala (pentru mine!) a sprancenelor. Fiind foarte multumita de rezultat, am mers si la a doua sedinta, apoi la a treia si tot asa, am ajuns sa nu ma mai despart de Bianca R.

f1

Bianca este BA si reprezentantul produselor Benefit, lucreaza in cadrul magazinului Sephora, din complexul Coresi Mall Brasov. Daca v-am convins, puteti incerca si voi facandu-va o programare la nr. de tel.  0368 734 944. Lasati-va pe mana ei, este mai mult decat o specialista, este o ARTISTA!

Daca sunteti din alt oras, cautati BA in cadrul magazinelor Sephora. Ei va vor ajuta cu siguranta sa aveti niste sprancene impecabile! Prietena mea, Ioana, a incercat deja la Cluj!

f5

 

sursa foto: Bianca R.

 

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

three × two =