Cum poti sa te relaxezi intr-o zi de joi?

f3

Apogeul oboselii se manifesta la mine miercuri sau joi, clar in una din cele doua zile, cand sunt total devitalizata, simt ca se prabuseste lumea cu mine daca nu mananc o ciocolata si alte manifestari ciudate pe care ti le provoaca oboseala si scaderea glicemiei. M-am tot gandit sa fac ceva sa ma destresez in aceste zile si sa ma feresc de diverse tentatii catastrofale pentru silueta mea. Raspunsul a venit de la sine intrebandu-ma foarte sincer ce m-ar face fericita in aceste doua zile, cand nu vreau sa exagerez nici cu consumul de cafea, dar nici cu incurgitarea fara limita a pachetelor de biscuiti sau a unei table intregi de ciocolata. De exemplu, iata ce m-ar face fericita:

1. Sa plec mai devreme cu o ora de la serviciu

2. Daca aveti timp mergeti la sala 1 ora. Este suficient ca sa va reechilibrati si sa va simtiti apoi foarte bine. Drumul spre casa faceti-l pe jos, luati o gura de aer, bucurati-va de soare, de cei din jur.

3. Daca aveti copii si nu aveti timp sa mergeti la sala, atunci luati copilul/copiii si mergeti la o plimbare prin parc. Aerul proaspat de primavara va poate da aripi!

4. Seara gatiti ceva bun sau iesiti la un restaurant sau cocktail – bar. Invitati prieteni. Povestiti, schimbati opinii, idei, imbogatiti-va.

5. Incheiati-va seara cu o carte buna sau o revista. Nu deschideti televizorul!

Sunt cateva ganduri frumoase care se pot transpune foarte usor in realitate , dar care garantat va vor face sa va simtiti minunat!

Voi ce idei aveti sa inlaturati astenia de primavara, zilele grele de la serviciu?

Liebe Gruesse,

Amanda

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

twenty − 18 =