Tendinte make-up 2014

Make – up -ul face parte din procesul de infrumusetare si este foarte important sa avem un machiaj adecvat tinutei pe care o purtam sau evenimentului la care luam parte. La fel este si cu hair styling-ul. Degeaba imbraci o rochie foarte sexi daca apari undeva cu parul si machiajul ca si cum ai fi dupa o zi lunga de munca. In concluzie: trebuie sa fii din cap pana-n picioare chic!

Am sa-ti prezint cateva fotografii cu tendinta make-up-ului 2014/2015. Tin sa precizez ca mi se pare un stil de machiaj mai potrivit pentru iesit, o seara de cocktail sau club. In nici un caz nu adopta acest stil la birou. Chiar nu se potriveste si risti sa pari o paparuda dupa o noapte de chef, care a uitat sa se demachieze.

Daca-l preferi, atentie la cum iti colorezi buzele. Poti folosi un glos incolor sau un ruj intr-o nuanta naturala, apropiat pigmentului buzelor tale. La fel si blush-ul. Daca machiajul se concentreaza asupra ochilor, lasa-ti buzele si pometii in culori naturale, altfel vei incarca prea tare fata, iar efectul nu va fi cel scontat.

Dar iata ce prezinta Vogue:
f2

f3

f4

Cel de mai jos este preferatul meu!

f5

Sau daca vrei sa fii o aparitie cool!!!!

f6f7

Iar daca ai ochisorii asa frumoasi: verzi, gri sau albastri, ar fi pacat sa nu-i scoti in evidenta cu un mix de negru si gri sidefat!

f8

Ce zici? Tie ti s-ar potrivi acest gen de machiaj?

Mmmmmmmuuuaaa,

Amanda

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

18 − seventeen =