OSHO si placerea de a manca….

Cred ca de aproximativ o luna de zile tanjesc la un hamburger. Am tot incercat sa eludez acest mic rasfat dar nici gand nici pomeneala sa-mi treaca pofta. Ma gandesc obsesiv compulsiv:) la cat de delicios este un hamburger cu cartofi prajiti, salata si maio, miamiammmmmmm…..cu siguranta este de vina si sarcina, mai am putin si yeeeyyyyyy, o sa va salutam la duo: eu si micul Iancu!

Ei, cum va spuneam, ieri a fost apogeul poftei. Ca urmare, dupa o dimineata de trandaveala si lectura (apropos, citesc o carte foarte, foarte interesanta, dar despre ea va voi vorbi in curand) m-am gandit sa iesim putin la plimbare, iar apoi sa-mi satisfac pofta cu un pranz copios:) si asa am ales OSHO.

Osho este unul dintre restaurantele de tip american, steak & grill, pozitionat TOP, inclusiv in ceea ce priveste locatia:), care ofera mancare tipic americana, cu un meniu bazat in special pe diverse tipuri de friptura de vita.

f1

Iti recomand OSHO din cel putin trei motive:

1. Preparatele sunt delicioase

2. Servirea prompta

3. Atmosfera familiara

Carnea preparata (in sase feluri: blue, rare, medium rare,  medium, medium well, well done) provine de la cele mai bune rase de vita din lume: Limousine, Black Angus si Wagyu – rasa japoneza, crescuta in conditii speciale) si este maturata dupa retetele proprii OSHO. Procesul de maturare este complex, pastrand un fin echilibru intre timpul de maturare, temperatura si umiditate, creand un gust delicios, inconfundabil si unic al preparatelor.

Ca desert, am ales un apple pie cu inghetata de vanilie. Nu foarte dulce, putin acrisor, cu un gust delicios!

f2

 

Da, stiu ca trebuie sa fiu atenta la silueta, dar credeti-ma din cand in cand e bine sa renunti la grau bulgur si quinoua si sa te bucuri de un rasfat culinar cu ceea ce poftesti, chiar daca acest lucru implica o asociere mai putin favorabila de carne cu cartofi.

Dupa satisfactia poftei, zambetul este garantat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

5 + 7 =