Lifestyle ecvestru promovat de Massimo Dutti

f3

Echitatia s-a impus ca un sport nobil, destinat pentru inceput aristocratilor. Prezentul pastreaza imaginea eleganta a acestui sport, insa ne face accesibila participarea prin faptul ca nu ni se mai impun reguli cu privire la statutul social. In timp si-a extins nota de elganta si noblete si in domeniul vestimentar prin hainele si accesoriile de calarie produse de cele mai prestigioase case de moda.

Anul acesta, modelul Carolyn Murphy promoveaza colectia – capsula de la Massimo Dutti pentru 2013/2014.  Pentru a le vedea accesati magazinul online sau vizitati magazinele Massimo Dutti.

f1

 

Nuante de albastru si maro, bej si alb definesc colectia si dau nu numai nota de eleganta, ci accentueaza si spiritul sportiv si aventurier. Tinuta de calarie este predominata de elemente masculine: pantaloni stransi pe picior, cizme de calarie, camasa masculina, tricou polo sau sacou din stofa cambrat, cu cotiere. Pe langa toate aceste elemente nelipsite, MD a creat si esarfa glamour care sa pastreze naturaletea si feminitatea celei care o poarta. In plus, achizitia unor astfel de modele clasice te va ajuta sa te asortezi in diverse situatii.

f10f8f9

 

 

Echitatia este un sport foarte elegant, iar tu poti sa-ti integrezi cateva piese vestimentare in garderoba ta din aceasta toamna! Pentru cele care lucreaza overtime in timpul saptamanii, iar in weekend prefera sa-si petreaca timpul in natura sau intr-o casa de vacanta la tara, un look de inspiratie ecvestra este absolut sine qua non in garderoba ta!

sursa foto: vogue.de, massimodutti.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

8 + 4 =