Kitoko – Indrazneste sa fii tu insati! Uimitor, diferit, excelent si frumos!

new

Kitoko – Indrazneste sa fii tu insati! Uimitor, diferit, excelent si frumos!

Inspirat din bogatia naturala a Africii, Kitoko ofera o terapie a parului si scalpului, care corespunde necesitatilor tale zilnice – astazi, maine, pentru totdeauna! Produsele Kitoko curata in profunzime firul de par, refac structura lui, il protejeaza impotriva razelor UV, ofera prospetime, vitalitate si delicatete!

Bineinteles ca fiecare dintre noi vrem sa fim cat mai frumoase, sa radiem sanatate si vitalitate, insa suntem diferite si asa este si parul si scalpul. Acum poti sa-ti dezvalui frumusetea parului cu Kitoko Advanced Hair Therapy – o marca luxurianta pentru tratamente care se pot efectua in saloanele de specialitate sau acasa; create specific pentru fiecare tip de par, astfel incat sa corespunda nevoilor individuale.

Kitoko_Girl

Fiecare produs contine extracte din plante naturale din Africa, selectate de catre chimistii Kitoko pentru a avea un par sanatos, plin de vitalitate si delicatete (ulei de karite, ulei de argan,  baobab, curmal, hibiscus, piper african, lemn de mahon, tamarind, laleaua de foc, extract de papyrus, ovaz, ceai verde, smochin, rodie).

Influenta produselor chimice, factori perturbatori ca poluarea, climatul stresant sau razele ultraviolete duc inevitabil la deteriorarea si imbatranirea prematura a parului si a scalpului. De aceea, cercetatorii Kitoko combina tehnologia electron – acceptor cu formula ultra blanda fara sulfatii, transformandu-ti parul uluitor.

Tehnologia electron acceptor (Electron Acceptor Technology) este răspunsul final. Acest cocktail de antioxidanti vizeaza in mod specific radicalii liberi, prevenind deteriorarea structurii părului si contribuind la maximizarea frumusetii parului tau natural. Totodata Kitoko foloseste si tehnologia fara sulfati, care se bazează pe un ingredient derivat din ulei de cocos și este, prin urmare, la fel de blanda pentru par, piele si ochi.

Produsele sunt biodegradabile, de inalta calitate, cu un rezultat fantastic asupra parului tau, impletind tehnologia de ultima generatie cu efectul miraculos al plantelor africane.

Marca Kitoko o puteti gasi in saloanele din Bucuresti (ex. Geta Voinea Hair and Beauty Salon din incinta Baneasa Shopping City, Q Studio Dorobanti sau Michelle Center Floreasca). Consultantii nostri iti vor identifica necesitatile tipului tau de par si iti vor recomanda solutia – Kitoko potrivita pentru un program de ingrijire a parului acasa.

Pe langa numeroase certificari, Kitoko a fost desemnat brand castigator a „Your hair award 2012”!

Kitoko[VOLUME_ENHANCE]Kitoko[HYDRO-REVIVE]

Leave a comment

Be the first one to comment

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

nineteen − ten =